Roemeense werknemers gezocht?

Bent u geïnteresseerd in het werven van Roemeense medewerkers voor uw onderneming?

In plaats van te zoeken naar werknemers op het internet, Facebook of Google, neem contact op met ons wervingsbureau. Voor een betaalbaar tarief krijgt u gemotiveerde en hardwerkende Roemeense werknemers. Ook regelen wij de reis, achtergrondcontroles en alle noodzakelijke taken voor hen.
Zoekt u Roemeense, Hongaarse werknemers? Bij Agrigarant kunt u ze vinden. Roemenië is één van de landen waar Agrigarant haar buitenlandse uitzendkrachten werft en selecteert. 

Waarom zou ik bij Agrigarant solliciteren naar Roemeense en Hongaarse werknemers? Omdat wij ons onderscheiden van andere wervingsbureaus. Wij hebben persoonlijk contact met onze kandidaten en werknemers tijdens het wervings- en selectieproces, vanuit hun thuisland. Als recruiter vragen wij u om een duidelijk profiel van uw ideale Roemeense werknemers, gebaseerd op uw vacatures. Vervolgens onderzoeken we of ze over de juiste competenties beschikken, dit alles op basis van uw profiel dat we samen tijdens onze interviews hebben ontdekt.
Bent u benieuwd hoe wij een Roemeense of Hongaarse werknemer binnen enkele weken vanuit hun thuisland bij uw bedrijf kunnen afleveren? Lees er hier meer over!

We nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Zo kunnen we direct contact met u opnemen en snel aan de slag gaan in Roemenië.

Agrigarant is het wervingsbureau voor Roemenen, Hongaren.
Agrigarant is een wervingsbureau geweest in Roemenië en het Verenigd Koninkrijk en is daarna begonnen met werving in Nederland en België.

Waarom werft Agrigarant buitenlandse werknemers uit Roemenië aan?
Agrigarant is ontstaan omdat we een kloof zagen in de arbeidsmarkt: een tekort aan praktische werknemers in veel Nederlandse branches en sectoren. Werknemers met de juiste ervaring. En werknemers die hard werken en lange uren willen maken. In Roemenië, waar Agrigarant werft, kunnen we de meest geschikte werknemers vinden. Zij zijn bereid om naar Nederland en België te komen. Omdat ze in Nederland en België veel meer kunnen verdienen dan wat ze nu in Roemenië verdienen.

Wat zijn de stappen als ik Agrigarant vraag om Roemeense of Hongaarse arbeiders te vinden?

De eerste stap is om contact met ons op te nemen, omdat u werk heeft dat gedaan moet worden en daarom vacatures open heeft staan. Op basis van die vacatures helpen wij u om te ontdekken welke medewerkers u nodig heeft en welke eigenschappen zij moeten hebben, en voor hoe lang u ze nodig heeft. Vervolgens zoeken we uit wat de kenmerken zijn van uw ideale buitenlandse werknemers. Op basis van deze informatie maken we een betaalbare offerte voor onze rekruteringsdiensten. We zijn transparant over wat we uw bedrijf wel en niet kunnen bieden en beginnen onze wervingswerkzaamheden zodra we weten wat we kunnen beloven. Onze prijsafspraken maken deel uit van onze transparantie.

Ik heb werk beschikbaar voor Roemeense medewerkers bij mijn bedrijf in Nederland.

Agrigarant levert medewerkers aan klanten in alle sectoren en branches. Maar bovenal zijn wij het uitzendbureau voor buitenlandse werknemers in de volgende industrieën:

  • De productie-industrie.
  • De voedingssector.
  • De agrarische sector.
  • De verpakkingsindustrie.

Te veel werk in uw productieomgeving en te weinig werknemers om dat werk uit te voeren? Dat betekent werk voor Roemenen en Hongaren in Nederland en België.

Bent u een productiebedrijf en herkent u zichzelf in een van de volgende situaties?

Op dit moment mis ik de juiste werknemers: werknemers met de juiste vaardigheden. Ik heb momenteel niet genoeg werknemers. Ons bedrijf mist de juiste werkmentaliteit. We willen liever werknemers voor langdurige arbeidsrelaties. Uw bedrijf of uw boerderij kan buitenlandse werknemers huisvesten.

Wij bieden u Roemeense werknemers aan om uw situatie op te lossen.

 Onze buitenlandse werknemers kunnen uw productiebedrijf helpen en Agrigarant laat hen weten dat u behoefte heeft aan helpende handen. Vervolgens maken wij deze taak heel gemakkelijk voor u. U hoeft alleen maar hier te klikken en ons contactformulier in te vullen.

GEGARANDEERD NUMMER VAN SEIZOENARBEIDERS

SNELLE REACTIE OP UW AANVRAAG

goede selectie van werknemers en gratis vervanging