Contact us

seizoensarbeiders Roemeense Agrigarant

Roemeense werknemers gezocht?

Bent u (snel) op zoek naar (veel) praktische arbeidskrachten voor uw bedrijf? Agrigarant kan u helpen. Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Ook als u specifieke vragen heeft, staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze websites of via onderstaande gegevens.

Uitzendkrachten, landarbeiders Roemen en Hongaarse persoonlijke diensten, rechtstreekse tewerkstelling, personeel

Bedrijven in België en Nederland! Zit u in de agrarische sector, glastuinbouw, pluimvee-industrie, voedselproducent, groentebedrijf, kas, kwekerij, fruitteler, uitzendbureaus, spruitenteelt – wellicht heeft u Roemeense en Hongaarse werknemers uit Oost-Europa nodig.
Het vinden van personeel uit Roemenië kan eenvoudiger als u een beroep doet op de diensten van Agrigarant. U bent bij het juiste Roemeense bedrijf om u aan personeel te helpen. Sommige bedrijven hebben goede ervaringen met Hongaarse werknemers in Nederland en België.
Agrigarant heeft aandacht voor klanten en neemt regelmatig contact op met Nederlandse en Belgische klanten om een goede relatie te onderhouden en eventuele problemen op te lossen.
Voor de lange termijn en ook voor de korte termijn kunnen wij vacatures plaatsen en de aandacht trekken van potentiële werknemers. Als de grootste uitdaging voor uw bedrijf is om op tijd mensen uit Roemenië of Hongarije te krijgen, staan wij klaar om te helpen!
Kandidaten worden geholpen om up-to-date bankrekening, reisdocumenten, strafblad controle, vaardigheden lijst om de nieuwe werkgever te werken gemakkelijk uit België en Nederland.
Uitzendkrachten, landarbeiders - agrojobs, Roemen en Hongaarse persoonlijke diensten, rechtstreekse tewerkstelling, personeel - Agrigarant

GEGARANDEERD NUMMER VAN SEIZOENARBEIDERS

SNELLE REACTIE OP UW AANVRAAG

goede selectie van werknemers en gratis vervanging

© Copyrights 2023. All rights reserved.