Over ons

Over Agrigarant - Het werven van arbeiders

Ons bedrijf, opgericht in 2014, is een toonaangevend wervingsbureau voor de agrarische sector en bedient zowel kleine boerenbedrijven als grote bedrijven. Onze expertise ligt in de bloemenkassen en teelt in Nederland en België.
De missie van het bedrijf is om kwaliteitspersoneel te leveren aan de landbouwsector, en om het rekruteringsproces zo efficiënt en stressvrij mogelijk te maken voor onze klanten. Onze waarden zijn gericht op het leveren van een persoonlijke en op maat gemaakte service, zodat onze klanten de best mogelijke match voor hun behoeften krijgen.

Wat ons onderscheidt van andere wervingsbureaus zijn onze lokale kantoren in Roemenië, waardoor we sterk aanwezig zijn en kennis hebben van de lokale arbeidsmarkt. Dit stelt ons in staat om de beste en meest bekwame werknemers uit Roemenië te halen om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Of u nu personeel nodig heeft voor een langetermijnproject of een kortetermijnoplossing, wij zijn er om u te helpen. 

Bij Agrigarant is ons team van deskundigen toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Ons hoofd recruitment, Emese, heeft uitgebreide ervaring in de landbouwsector en een passie voor het verbinden van bedrijven met de juiste werknemers.
Dus, waarom kiezen voor Agrigarant? Onze toewijding aan kwaliteit, onze focus op klanttevredenheid en ons uitgebreide netwerk van geschoolde arbeidskrachten in Roemenië maken ons de ideale partner voor uw agrarische wervingsbehoeften.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@agrigarant.ro. We kijken ernaar uit u te helpen groeien

land-, land- en tuinbouwarbeiders uit Roemenië

SEIZOENARBEIDERS

huidige database met geverifieerde mensen

goedkoop

Voordelige rekrutering met garantie

luchthaven transfer

Organisatie van luchthaventransfers in Roemenië

Garantie

We controleren aanvragers voordat we ze indienen

Werknemers gezocht

Als horticultuur- of landbouwbedrijf ben je afhankelijk van seizoensarbeiders om je gewassen te planten en te oogsten. Maar het vinden van geschikte werknemers kan een uitdaging zijn. Gelukkig kunnen wij bij Agrigarant u helpen met het werven van seizoensarbeiders uit Roemenië.
Roemeense seizoensarbeiders hebben al jarenlang ervaring in de landbouwsector en hebben bewezen betrouwbaar en hardwerkend te zijn. Wij hebben een groot netwerk van kandidaten die klaar staan om naar Nederland te komen om te werken.
Wij begrijpen dat het werven van seizoensarbeiders een tijdrovend proces kan zijn. Daarom bieden wij onze diensten aan om het proces voor u te vereenvoudigen. Wij zorgen voor het vinden van geschikte kandidaten, het regelen van hun reis en het verzorgen van hun accommodatie. 
Bij Agrigarant werken we nauw samen met Roemeense autoriteiten om ervoor te zorgen dat onze kandidaten voldoen aan alle wettelijke vereisten. Wij zorgen ervoor dat ze de juiste papieren hebben en dat ze op de hoogte zijn van de regels en voorschriften.

seizoensarbeiders Roemeense Agrigarant

Doelwit, rekruteren, reizen

Een rekruteringsbedrijf dat zich richt op mensen in Roemenië. Daarom nemen we contact op met iedereen. Als specialisten in agrarische en agrarische banen richten we ons voornamelijk op de behoeften van onze klanten. Daarom richten we ons tijdens ons proces op de juiste kandidaten. Onze collega’s helpen werkgevers bij het selecteren van de juiste werknemers. Hierdoor creëren we gegarandeerde wekelijkse updates over kandidaten. Verder helpen we de werknemers met reisopties om het hele proces gemakkelijk te maken. Agrigarant – Uw Partner in Succesvolle Roemeense Werknemer Rekrutering!

GEGARANDEERD NUMMER VAN SEIZOENARBEIDERS

SNELLE REACTIE OP UW AANVRAAG

goede selectie van werknemers en gratis vervanging

AGRIGARANT

Bent u (snel) op zoek naar (veel) praktijkwerkers voor uw bedrijf?  Agrigarant kan u helpen. Wij werven en selecteren onze land-, tuinbouw- en fabrieksarbeiders zelf in Roemenië. Zo bent u verzekerd van de juiste nieuwe medewerkers voor uw bedrijf. Wij garanderen de betrouwbaarheid van onze mensen.

HEADQUARTER

ROMANIAN OFFICE

© Copyrights 2023 Agrigarant – Werving Seizoensarbeiders. All rights reserved.